HUMANOST BEZ GRANICA

Kristina Vajda

Kristina Vajda , rođena 10.07.1976. godine završila je akademiju za makeup artistu gdje je nadogradila svoje znanje vezano uz uljepšavanje djevojaka i žena, a s kojim se iz hobbya bavila dvadesetak godina. Nakon završene akademije, uslijedili su brojni angažmani diljem Hrvatske.

Nakon 15 godina rada u bankarskom sektoru odlučila se u cijelosti posvetiti makeup-u, te je u svojoj 43oj godini postala poduzetnica. Osim široke palete usluga koje Kristina nudi, možemo izdvojiti Bridal, Beauty, Fashion i multimedia makeup kao i Beauty academy gdje žene mogu naučiti kako se našminkati za osobne potrebe, ali i kako našminkati druge klijentice i pokrenuti vlastiti posao.

Kao makeup artistica Kristina šminka za vjenčanja, revije, editorijale, glazbene spotove, tv emisije, film, oglašavačke spotove, a jedna od njenih prednosti je upravo ta što se makeup može obaviti i u ugodnosti Vašeg doma.

Nadalje, Kristina je prepoznata u Osijeku i po projektu Essekerke čiji je glavni cilj prikazati ženama njihovu ljepotu nakon 40-e godine i to sa vrlo malo makeup-a.

 

Pratite nas na društvenim mrežama