HUMANOST BEZ GRANICA

Media ortak - Nema gdje nas nema

Media Ortak, obrt za reklamu i marketing, osnovan 2009. godine kao marketinška agencija.

 

Naša specijalnost je izrada kompletnih rješenja – od oglašavanja na radijskim postajama s nacionalnom i lokalnom koncesijom, u tiskovinama, oglašavanje na televizijama, outdoor oglašavanje diljem Slavonije i RH, pa sve do digitalnog marketinga te stvaranja idejnih i grafičkih rješenja, audio i tv spotova. Uspješno poslujemo u Hrvatskoj, ali i zemljama EU-a te diljem svijeta, gdje smo stekli zavidno iskustvo i partnere na polju marketinga i medija. Osiguravamo pripremu i provedbu jednostavnih i složenih projekata (  EU fondovi, nacionalni izvori, međunarodni natječaji) te usluge promidžbe i vidljivosti. Tijekom posla obraćamo pažnju na najsitnije detalje, te se trudimo u potpunosti ispuniti želje i zahtjeve klijenata. Budući da ništa ne prepuštamo slučaju jer u potpunosti vladamo područjem na kojem djelujemo i vjerujemo u ono što radimo. Zbog kreativnih rješenja i velikog iskustva koje smo stekli i koje želimo prenijeti na naše klijente. Strastveni smo u obavljanju svog posla, pokušavajući uvijek pomaknuti vlastite granice gdje god je to moguće.

Kao regionalni partneri za Narodni radio i Otvoreni radio, te veliki broj lokalnih radijskih postaja u cijeloj Hrvatskoj, za naše klijente pripremamo, kreiramo, i vodimo radijske kampanje od ideje do realizacije.
Naš kreativni i produkcijski tim osmisliti će najbolje rješenje za vašu radijsku promociju, a media buying tim će osigurati da dobijete najviše za vaš budžet. 10 godina uspješnog rada u radijskom poslovanju govori više od 1000 riječi…rado ćemo se odazvati na svaki vaš upit, za nas ne postoje male kampanje. Svaka uspješna marketinška kampanja započinje s kvalitetnim planiranjem i zakupom medijskog prostora. Dugogodišnje iskustvo i ekspertiza na području medijskog planiranja i zakupa medija omogućavaju nam da svakoj kampanji pristupamo individualno, uzimajući u obzir sve njene specifičnosti. Orijentirani smo na postizanje što boljih rezultata, a neke od naših ključnih usluga su: Strateško savjetovanje u planiranju i realizaciji kampanja, analize tržišta i konkurencije, izrada marketinške strategije, medijsko planiranje i zakup medijskog prostora, monitoring i upravljanje kampanjom uz konstantnu optimizaciju, evaluacija provedenih kampanja, specijalizirani izvještaji.

 
Pratite nas na društvenim mrežama